Rendszerfelügyelet

Nem az a kérdés, szükség van-e rendszerfelügyeletre, hanem, hogy milyen formában. Rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat, sok éves tapasztalatunk során kialakított rendszer felmérés protokoll alapján szabjuk az Ön vállalatára, csökkentve ezzel a fenntartási költségeit, illetve megbízható technikai környezetet biztosítva a munkájához.

Választhat eseti, vagy akár kihelyezett szolgáltatásaink közül is, az Ön technikai hátterét minden esetben ugyanaz a szakértő csapat biztosítja. Távfelügyeleti szolgáltatásunkkal folyamatosan monitorozhatjuk hardvereszközeit, hálózatát, észrevétlenül elvégezve az apró hibajavításokat. Nem kívánatos belső, vagy külső rendszer eseményekre a biztonsági szabályaink szerint azonnali beavatkozás történik.

Technikai eszközeinek élettartama, használhatósági szintje nagyban függ azok tervszerű karbantartásától. Akár hardveres, és/vagy szoftveres karbantartási szolgáltatásunkat válassza, a pénz, és energia spóroláson kívül, egy sok szempont szerint tervezhető infrasrtuktúra elégedett tulajdonosa/használója marad.

Konzultációs lehetőségeink során, kötetlen beszélgetés keretében a mindennapos problémák feltárásán kívül, az Ön vállalata működési struktúrájáról egy olyan képet kapunk, mely hosszú távú javaslatainkat megalapozza.Rendszerintegráció

A stratégiailag fontos üzleti alkalmazások hatékonysága nagyban függ a rendszer integritásától, annak összehangolt, egymással kommunikálni bíró részegységeitől. Mindezen részek optimalizálása a Rendszerintegráció.


IT rendszerek fejlesztése

Tervezéstől az oktatásig. Egy új, vagy meglévő IT rendszer sarokpontjai, melyen belül számos részfeladat vár megoldásra, fejlesztésre, természetesen a kor legkorszerűbb szoftver, és hardver eszközeinek felhasználásával.


Számítógép hálózatok tervezése, kivitelezése

Nagy hangsúlyt helyezünk a gyors, és megbízható számítógépes hálózatok kialakítására, a menedzselhető, és redundáns szegmensek kialakításával.